9 dic 2006, 21:13

Словесни битки 

  Poesía
735 0 11

 

 

Опитах се да кажа, да говоря,

но думите без звук се разпиляха -

като от скъсана огърлица – синци...

Така и не можах да се преборя,

усмивката ми немощно повяхва,

поглеждат ме безизразни очи...

 

Изгубвам си защитните рефлекси,

прегради от неслушане ме спират,

а твойте думи с тежест прозвучават...

Не се научих в битките словесни

със хитрост гордостта ти да туширам,

на твойта властност - да не се поддавам...

 

Едничкото оръжие за мене,

остава любовта ми откровена,

оттам извира моето търпение

не може никой да ми я отнеме,

в победата й аз съм убедена,

пред нея всичко рухва в поражение...

 

09.12.2006

 

© Дидислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??