1 jul 2014, 21:42

Случайни срещи 

  Poesía » De amor
382 0 1

Някой през живота ти минава

като огън и като комета -

блесне, звънне  и следа остава -

светъл отпечатък във сърцето.

 

Като лъч. Уви, неуловим е,

като сянка е мигът нетраен.

Няма телефон, адрес и име...

Просто някой. Истински. Случаен.

 

И остава топъл трепет в тебе,

полъх тих над лявото ти рамо.

Търсиш знак... така ти е потребен,

но насън прегръщате се само.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??