Някой през живота ти минава
като огън и като комета -
блесне, звънне и следа остава -
светъл отпечатък във сърцето.
Като лъч. Уви, неуловим е,
като сянка е мигът нетраен.
Няма телефон, адрес и име...
Просто някой. Истински. Случаен.
И остава топъл трепет в тебе,
полъх тих над лявото ти рамо.
Търсиш знак... така ти е потребен,
но насън прегръщате се само.
© Нина Чилиянска Все права защищены