Протегнах към тебе ръка
С пръстите си исках твоите да уловя
Две длани преплетени са като крила
Докоснах те плахо: едва-едва
Повярвах...
Но после почувствах лъжа
Усещах студ
И ледeн дъх смразяващ всичко в мен
Тъжих
И мъртва бях...
Накрая си простих
© Blue Todos los derechos reservados