18 oct 2011, 12:40

Слука 

  Poesía » De amor
811 0 5

Любовна лирика

 

 

Ветрове събарят клони -
остарели, тъжни, мокри -
да открият, че за стройност
обожавали ги локвите.

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??