18.10.2011 г., 12:40 ч.

Слука 

  Поезия » Любовна
807 0 5

Любовна лирика

 

 

Ветрове събарят клони -
остарели, тъжни, мокри -
да открият, че за стройност
обожавали ги локвите.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??