2 nov 2010, 22:16

Слънчев лъч 

  Poesía » Filosófica
529 0 5

Смъртта е страх само за живите,

за мъртвите е начин на живот,

а за правите измежду кривите

смъртта е среща с друг народ.

 

Тя е просто описание

на края, който ще ни отведе

сред мъка, болка и страдание

в едни различни светове.

 

Създадени, за да създаваме,

надарени с ум и слово,

създаденото разрушаваме,

за до го изградим отново.

 

Като слънчев лъч във дните сиви

с избавление ще дойде неотложното,

но докато сме още живи

целта ни винаги е невъзможното.

 

 

//Човек и добре да живее, добре живее като човек.

© Декември Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??