11 sept 2012, 23:18

Слънчев шал 

  Poesía » De amor
733 0 10

Нямам време за усмивки, бързам аз сега -

скоро слънцето ще скрие своята коса.

Че от нея сбирам нишки, весел шал плета,

за да може да те топли нежно във студа.

 

Този слънчев шал щом носиш, и накрай света,

няма да ти е самотно, до теб ще вървя.

А когато срещнеш буря в злобна тъмнина,

с него, щит-антиотрова, ще те защитя.

 

И изпратил ми усмивка, дори в леден ден,

Слънчев лъч ще ме докосне и ще милне мен.

Колкото да си далече, и накрай света,

от вълшебната ни среща ще се разтопя.

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??