13 mar 2010, 20:55

Слънчева нощ 

  Poesía » De amor
935 0 16

Тази нощ не беше като другите.

Аз дойдох разголена и боса,

само по прашец от пеперуди,

цяла съм усмивка светлокоса.

 

Тази нощ разчорлих тишината -

стига ми е правила фасони!

Върнах си безгрижието лятно,

с него рутината ще прогоня.

 

Делниците гледат ме накриво -

как си позволявам да ги мразя,

от една любов да се опивам

и детето в себе си да пазя?

 

Тази нощ ще бъда както някога -

палаво и слънчево момиче.

Утре сутрин тихичко с децата ни

слънчевите буквички ще сричам.

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??