13 jul 2014, 9:49

Слънчево богатство 

  Poesía » Formas orientales
1094 1 3

С къдриците ти златни, разпилени

върху леглото, слънчев лъч играе!

 

Като дете притискаш се до мене!

Усмихваш се и на любов ухаеш!

 

Богат съм, русокоса хубавице –

броя богатството си, галейки косите ти!

 

А дните ми претапят се в жълтици,

защото имам слънцето в очите ти!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??