13.07.2014 г., 9:49 ч.

Слънчево богатство 

  Поезия » Източни форми
1093 1 3

С къдриците ти златни, разпилени

върху леглото, слънчев лъч играе!

 

Като дете притискаш се до мене!

Усмихваш се и на любов ухаеш!

 

Богат съм, русокоса хубавице –

броя богатството си, галейки косите ти!

 

А дните ми претапят се в жълтици,

защото имам слънцето в очите ти!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??