26 sept 2019, 21:58

Смехът ѝ... 

  Poesía
329 1 0

Топъл смях, вълшебен,
звън камбанен в утринта,
помня го, потребен ми е
за песента на моите сетива.
Сърдечен смях незабравим,
вихрено препускащ вятър,
развявал буйни гриви в бели дни
и с копита разравял ми душата...
Сега смехът е само спомен,
но все така ме цял обгръща
и в живота толкоз неспокоен
към истината пак ме връща –
всичко отнася го пороя,
едничка любовта е вездесъща...

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??