Sep 26, 2019, 9:58 PM

Смехът ѝ... 

  Poetry
337 1 0

Топъл смях, вълшебен,
звън камбанен в утринта,
помня го, потребен ми е
за песента на моите сетива.
Сърдечен смях незабравим,
вихрено препускащ вятър,
развявал буйни гриви в бели дни
и с копита разравял ми душата...
Сега смехът е само спомен,
но все така ме цял обгръща
и в живота толкоз неспокоен
към истината пак ме връща –
всичко отнася го пороя,
едничка любовта е вездесъща...

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??