3 ene 2008, 21:02

Смисъл 

  Poesía » Filosófica
1115 0 9

СМИСЪЛ


 

Хаос от мисли

и провалени стремежи,

насила забравени чувства,

в душата - гърмежи...

 

Къде е смисълът

на всичко това,

когато търсим щастие,

а пасем трева?

© Калоян Бинев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??