Jan 3, 2008, 9:02 PM

Смисъл 

  Poetry » Phylosophy
1229 0 9

СМИСЪЛ


 

Хаос от мисли

и провалени стремежи,

насила забравени чувства,

в душата - гърмежи...

 

Къде е смисълът

на всичко това,

когато търсим щастие,

а пасем трева?

© Калоян Бинев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??