Капка вода от една сълза
стича се бавно по лицето
на една самотна душа.
Желае тя в нощта
да го докосне с ръка.
Но отново изгубена е тя в нощта
и живее единствено с мисълта,
че ще доживее отново,
за да срещне пак любовта.
Сълза гореща изминава пътя на тъгата
и жестоко пронизва душата.
Раздира всичко в нея
и единствено смъртта тя избира.
Посяга тя с ръка и хваща ножа на смъртта.
Желае тя да сложи край на живота и
да забрави всички мъчителни спомени.
Защо избира смъртта?!
Защото самотна е тя сега!
Избор има ТЯ -
да живее в самота или да умре с любовта.
Капка вода от една сълза
стича се бавно по лицето на
една самотна душа.
Тя избра смъртта и
забравена от всички
мъчително умря!
© Валерй Димитрова Todos los derechos reservados