Mar 15, 2009, 7:59 PM

Смърт 

  Poetry » Love
643 0 2

Капка вода от една сълза

стича се бавно по лицето

на една самотна душа.

Желае тя в нощта

да го докосне с ръка.

Но отново изгубена е тя в нощта

и живее единствено с мисълта,

че ще доживее отново,

за да срещне пак любовта.

Сълза гореща изминава пътя на тъгата

и жестоко пронизва душата.

Раздира всичко в нея

и единствено смъртта тя избира.

Посяга тя с ръка и хваща ножа на смъртта.

Желае тя да сложи край на живота и

да забрави всички мъчителни спомени.

Защо избира смъртта?!

Защото самотна е тя сега!

Избор има ТЯ -

да живее в самота или да умре с любовта.

Капка вода от една сълза

стича се бавно по лицето на

една самотна душа.

Тя избра смъртта и

забравена от всички

мъчително умря!

© Валерй Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • А да донякъде съм съгласна с Елена, но през цялото време докато четях смъртта нощта и тя безумно се въртяха около мен.Ясно е, че искаш да наблегнеш на тях,но си прекалила с тези повторения.
  • Ех, тази любов...Заради нея сме готови да пожертваме всичко, което имаме или поне малкото, което ни е останало.Та дори търсим и изход в смъртта...
    Поздрави за хубавия стих!
Random works
: ??:??