30 dic 2004, 14:09

СМЪРТ 

  Poesía
1154 0 0
 Вървя към залеза. Зад сенките си ти.
 В стени невидими диханието спира.
 И аз през черните лъчи ще те прозирам:
 пронизващата всички пустоти.

© Константин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??