Dec 30, 2004, 2:09 PM

СМЪРТ 

  Poetry
1155 0 0
 Вървя към залеза. Зад сенките си ти.
 В стени невидими диханието спира.
 И аз през черните лъчи ще те прозирам:
 пронизващата всички пустоти.

© Константин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??