Денят се ражда с мека зимна кожа,
ухае на канела и гевреци,
снегът е като пухкава възможност
за радости сред снежните човеци.
От зима правя малка топка снежна
и лекичко в ръцете я люлея,
снегът се плези, и ми става смешно,
започвам и по детски да се смея.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados