2 февр. 2022 г., 09:34

Снежен смях 

  Поэзия
217 2 12

Денят се ражда с мека зимна кожа,

ухае на канела и гевреци,

снегът е като пухкава възможност

за радости сред снежните човеци.

 

От зима правя малка топка снежна

и лекичко в ръцете я люлея,

снегът се плези, и ми става смешно,

започвам и по детски да се смея.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??