Feb 2, 2022, 9:34 AM

Снежен смях 

  Poetry
225 2 12

Денят се ражда с мека зимна кожа,

ухае на канела и гевреци,

снегът е като пухкава възможност

за радости сред снежните човеци.

 

От зима правя малка топка снежна

и лекичко в ръцете я люлея,

снегът се плези, и ми става смешно,

започвам и по детски да се смея.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??