8 feb 2013, 14:10

Снежно хорце 

  Poesía » Del paisaje
460 0 0

Прехвръкнаха снежинки лекокрили.

Премрежиха очите ни сънливи.

Заситниха те снежното хорце.

Погалиха ни с весели ръце.

 

От сутрешното снежно нашествие

получих импулс във душата.

С пухен юрган е завита,

земята ни, златна и свята.

 

Напролет в ручеи бистри,

снежна водица ще бликне.

И душите ни леки, пречистени

с  нови сили ще се усмихнат!

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??