8 ene 2017, 0:31

Снежно намигване 

  Poesía » Formas orientales
516 1 4

 

вятър северняк
коси от лед развява
птици немеят

* * *
снежни сълзици
слънце крие усмивка
деца се радват

* * *
пак бяла зима
снежинки танцуват вън
детски усмивки

 

 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??