8.01.2017 г., 0:31 ч.

Снежно намигване 

  Поезия » Източни форми
510 1 4

 

вятър северняк
коси от лед развява
птици немеят

* * *
снежни сълзици
слънце крие усмивка
деца се радват

* * *
пак бяла зима
снежинки танцуват вън
детски усмивки

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??