3 abr 2007, 12:58

СНИМКА 

  Poesía
734 0 4

 

                СНИМКА

Гледам снимката хипнотизирана.
Даже сякаш потъвам в очите ти -
топли, студени, покорни и диви...
Могат толкова много да кажат!
А ме гледат смутени и чужди,
усмихнати... намигат ми даже.
Искам всичко да зная...
Но горделиво за нищо не питам,
стискам устни и лицето накриво извивам.
Искам слънцето! Вятъра искам...
Искам залеза. Искам промяна!
Но стоя си безмълвна 
                   и нищо не правя.
Продължавам да гледам
                   и сама си мечтая...

© Василена Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??