Колко снимки!
В море от надежди
разцъфтяха плакат след плакат -
тежък грим, коригирани вежди,
справедливост отпред и отзад.
Една спъва ме с поглед сияен.
Друга кани за верния ход.
Пуста улица, пътят безкраен,
колко снимки,
а малко
народ.
© Бисер Бойчев Todos los derechos reservados