Apr 1, 2021, 12:11 PM

Снимки 

  Poetry
873 3 4

Колко снимки!

В море от надежди

разцъфтяха плакат след плакат -

тежък грим, коригирани вежди,

справедливост отпред и отзад.

 

Една спъва ме с поглед сияен.

Друга кани за верния ход.

Пуста улица, пътят безкраен,

колко снимки,

а малко

народ.

© Бисер Бойчев All rights reserved.

Произведението е включено в:
  943 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??