29 ago 2014, 20:45

Снощен 

  Poesía » De humor
563 0 0

Ставам снощен, глава ме боли
събуждам се гледам...
хипопотам до мене лежи,
а в сърцето ми мъка тежи.

 

Какви съм ги вършил - не знам,
идея си нямам къде съм и ходил
като някой дърти наркоман
а пък сатаната шега ми е скроил

 

С хипопотам ме е сношил...

© Пламен Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??