"... когато нещото стане трудно..."
... обичаш -
без ритуал,
без камина -
празно и стерилно...
обичаш -
актьор в божествена драма -
от купола Ангел пада,
с пърхащи мъртви криле -
болезнена рана на душата -
банално...
обичаш -
сблъсък с дълбокото,
дъно на кладенец -
сумрачно авеню,
тъмно...
обичаш -
страх от обич,
ужасен страх и буфер -
болката вменена в мен -
виновна...
а аз с вятъра танцувам,
с ръката ти -
въже на котва...
"... трудността става нещо..."
© Дима Todos los derechos reservados
а аз с вятъра танцувам,
с ръката ти -
въже на котва..."
!!!