26.08.2008 г., 15:54 ч.

Социопатично 

  Поезия » Друга
545 0 6

"... когато нещото стане трудно..."

 

... обичаш -

без ритуал,

без камина -

празно и стерилно...

обичаш -

актьор в божествена драма -

от купола Ангел пада,

с пърхащи мъртви криле -

болезнена рана на душата -

банално...

обичаш -

сблъсък с дълбокото,

дъно на кладенец -

сумрачно авеню,

тъмно...

обичаш -

страх от обич,

ужасен страх и буфер -

болката вменена в мен -

виновна...

а аз с вятъра танцувам,

с ръката ти -

въже на котва...

 

 "... трудността става нещо..."

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??