Наяве и насън съм те копняла -
навсякъде те търсих.
Сега с крилете си на късна птица,
влетяла в моите простори.
Ела,
кацни,
гнездо съм ти събрала
от есенни мечти.
Ще бъде зимата ни топла -
крило в крило ще прелетим
до следващата пролет бяла.
С най-силната,
с последната любов
ще се спасим
от снеговете заваляли
във твоите,
във моите
коси.
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados