Всичко ли е точно,
най-еднопосочно?
Да-да-да-да-даа!
Не-не-не-не-нее!
Чака ли те вкъщи
тъща де се мръщи?
Да-да-да-да-даа!
Не-не-не-не-нее!
Тежки монолози,
вечно те тормози?
Да-да-да-да-даа!
Не-не-не-не-нее!
Грабвай портмонето,
тръгвай към морето!
Да-да-да-да-даа!
Не-не-не-не-нее!
Тъщата да спряга
пак глаголът бяга!
Да-да-да-да-даа!
Не-не-не-не-да!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados