26 июн. 2018 г., 17:05

Спасение 

  Поэзия » Юмористическая, Авторская песня
577 2 5

                 Всичко ли е точно,

                 най-еднопосочно?

                 Да-да-да-да-даа!

                 Не-не-не-не-нее!

 

                 Чака ли те вкъщи

                 тъща де се мръщи?

                 Да-да-да-да-даа!

                 Не-не-не-не-нее!

 

                 Тежки монолози,

                 вечно те тормози?

                 Да-да-да-да-даа!

                 Не-не-не-не-нее!

 

                 Грабвай портмонето,

                 тръгвай към морето!

                 Да-да-да-да-даа!

                 Не-не-не-не-нее!

 

                 Тъщата да спряга

                 пак глаголът бяга!

                 Да-да-да-да-даа!

                 Не-не-не-не-да!

                 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??