Jun 26, 2018, 5:05 PM

Спасение 

  Poetry » Humour, Authors song
576 2 5

                 Всичко ли е точно,

                 най-еднопосочно?

                 Да-да-да-да-даа!

                 Не-не-не-не-нее!

 

                 Чака ли те вкъщи

                 тъща де се мръщи?

                 Да-да-да-да-даа!

                 Не-не-не-не-нее!

 

                 Тежки монолози,

                 вечно те тормози?

                 Да-да-да-да-даа!

                 Не-не-не-не-нее!

 

                 Грабвай портмонето,

                 тръгвай към морето!

                 Да-да-да-да-даа!

                 Не-не-не-не-нее!

 

                 Тъщата да спряга

                 пак глаголът бяга!

                 Да-да-да-да-даа!

                 Не-не-не-не-да!

                 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??