10 jul 2005, 16:44

Спи любов 

  Poesía
1346 0 1
Спи любов,
не се събуждай.
В  сърцето ми нежно заспи,
през очите ми не поглеждай,
спи любов в мене заспи.
Не търси пътеки в нощта
няма връщане,късно е,
без надежда в гръдта
спи любов,късно е.
С ласки от забрава те покривам,
моя нежна ,нежна любов,
само във съня си те целувам,
да не усетиш моя зов.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??