10.07.2005 г., 16:44 ч.

Спи любов 

  Поезия
1348 0 1
Спи любов,
не се събуждай.
В  сърцето ми нежно заспи,
през очите ми не поглеждай,
спи любов в мене заспи.
Не търси пътеки в нощта
няма връщане,късно е,
без надежда в гръдта
спи любов,късно е.
С ласки от забрава те покривам,
моя нежна ,нежна любов,
само във съня си те целувам,
да не усетиш моя зов.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??