22 abr 2019, 10:32

Спи спокойно 

  Poesía » Otra
300 0 2

Спи спокойно, чичо Ваньо,

хич не се ти кахърѝ!

Терминалът твърде рано

твойта челяд го откри!

 

Спи спокойно, чичо Ваньо,

под юргана се върти!

Те не са кат' тебе, Ваньо!

Имат планове, мечти!

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??