22.04.2019 г., 10:32 ч.

Спи спокойно 

  Поезия » Друга
297 0 2

Спи спокойно, чичо Ваньо,

хич не се ти кахърѝ!

Терминалът твърде рано

твойта челяд го откри!

 

Спи спокойно, чичо Ваньо,

под юргана се върти!

Те не са кат' тебе, Ваньо!

Имат планове, мечти!

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??