22 апр. 2019 г., 10:32

Спи спокойно 

  Поэзия » Другая
299 0 2

Спи спокойно, чичо Ваньо,

хич не се ти кахърѝ!

Терминалът твърде рано

твойта челяд го откри!

 

Спи спокойно, чичо Ваньо,

под юргана се върти!

Те не са кат' тебе, Ваньо!

Имат планове, мечти!

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??