30 ago 2009, 14:32

Споделено 

  Poesía
581 0 4

Разкажи ми за пътя си.

За надеждите, за обезверението,

за дните си, за времето...

 

Разкажи за битките човешки, нетърпението...

Несподеленото кажи по пътя, подивял от прах и шум,

от суета, гримирана на тъмно.

 

А аз ще те прегърна с очи...

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??