30.08.2009 г., 14:32 ч.

Споделено 

  Поезия
592 0 4

Разкажи ми за пътя си.

За надеждите, за обезверението,

за дните си, за времето...

 

Разкажи за битките човешки, нетърпението...

Несподеленото кажи по пътя, подивял от прах и шум,

от суета, гримирана на тъмно.

 

А аз ще те прегърна с очи...

© Радостина Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??