Разкажи ми за пътя си.
За надеждите, за обезверението,
за дните си, за времето...
Разкажи за битките човешки, нетърпението...
Несподеленото кажи по пътя, подивял от прах и шум,
от суета, гримирана на тъмно.
А аз ще те прегърна с очи...
© Радостина Попова Все права защищены