14 ago 2008, 12:01

Спомен 

  Poesía
518 0 3
 

Насложен образ върху образ.

Размити с времето черти.

Разкъсан поглед,

колебаещ се над фона.

Отворени врати.

 

От незаглъхнал древен спомен,

проникващи през мислите лъчи.

Трептяща свещ

покрива с тъжни сенки

студените стени.

© Иван Проданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??