Aug 14, 2008, 12:01 PM

Спомен 

  Poetry
519 0 3
 

Насложен образ върху образ.

Размити с времето черти.

Разкъсан поглед,

колебаещ се над фона.

Отворени врати.

 

От незаглъхнал древен спомен,

проникващи през мислите лъчи.

Трептяща свещ

покрива с тъжни сенки

студените стени.

© Иван Проданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??