Насложен образ върху образ.
Размити с времето черти.
Разкъсан поглед,
колебаещ се над фона.
Отворени врати.
От незаглъхнал древен спомен,
проникващи през мислите лъчи.
Трептяща свещ
покрива с тъжни сенки
студените стени.© Иван Проданов Все права защищены