5 nov 2012, 15:51

Спомен 

  Poesía » De amor
447 0 1

Ще идвам късно, на мръкване,

и в сладка тишина ще те обгръщам.

Ще  идвам дива и неканена.

Самотата ти в споделяне да превръщам.

 

По-топла и от огъня съм, знай.

Аз съм призрачно красива.

Омаен и жадуван сън,

сън, който внезапно си отива.

 

И точно когато намерил си у мен

това, което тайно си бленувал,

ще разбереш, че аз съм спомен заличен.

Хотел, в който някога си пренощувал.

© Елеонора Запрянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре дошла сред откровенците! Стихът ти е впечатляващ, а идеята - респектираща! Поздравления! И още много успехи!
Propuestas
: ??:??