Ще затворя очи
и теб ще зърна,
да видя онзи блясък,
с който ме прегърна!
С твоята усмивка
нощем ще заспивам,
руйно вино,
с устни ще допивам!
Да видя любов,
онази луна,
която в нощта
роди сълза!
© Димитрина Владимирова Todos los derechos reservados
И послание за обич...
Поздравления, Димитрина!😍