23.06.2019 г., 7:24 ч.

Спомен 

  Поезия » Друга
648 3 1

Ще затворя очи
и теб ще зърна,
да видя онзи блясък,
с който ме прегърна!

 

С твоята усмивка
нощем ще заспивам,
руйно вино,
с устни ще допивам!

 

Да видя любов,
онази луна,
която в нощта
роди сълза!

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много нежна всеотдайност!
    И послание за обич...
    Поздравления, Димитрина!😍
Предложения
: ??:??