23 июн. 2019 г., 07:24

Спомен 

  Поэзия » Другая
654 3 1

Ще затворя очи
и теб ще зърна,
да видя онзи блясък,
с който ме прегърна!

 

С твоята усмивка
нощем ще заспивам,
руйно вино,
с устни ще допивам!

 

Да видя любов,
онази луна,
която в нощта
роди сълза!

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много нежна всеотдайност!
    И послание за обич...
    Поздравления, Димитрина!😍
Предложения
: ??:??